majagardstroms.blogg.se

2013-10-30
19:29:53

Denna eviga väntan
Har precis ätit gomiddag med mamsen. Nu inväntar jag tha boy som ska sluta jobba sen åker jag ner till Timrå. Imorgon ska jag hälsa på Jannie och ska även se om en viss Emelie har tid att träffas en stund. :) 



2013-10-30
15:56:12

Hoppsugen så jag bara vill dööööö
GAAH vad jag är hoppsugen! Dom har bytt underlag i ridhuset (Dock till nått sämre, tänk att ni går på en sandstrand) Och det ska tydligens "ridas in" så det som ligger under blandas med sanden. Dock tar det ca 2-3 månader, så det är bara lugn ridning som gäller. Så lite mer krävande dressyrpass och hoppning är bara att glömma...
 
Hahaha sista bilden.. Jag var inte beredd på Charlys språng, men vi kom över iallafall!
 
En gammal hoppträning med Charly, detta var i slutet av ettan och det är riktigt kul att se att man har utvecklats. Sen att han var megastark och körde sitt eget race är väl en annan sak. Men bäst är han <3 
 
 

2013-10-30
13:17:22

[Re]volt
Ligger i sängen och kollar lite på serier. Har börjat kolla på serien [Re]volt som går på svtplay. Faktiskt en ganska mysig serie om jag får säga det själv. Ska in till stan vid 4 sen får jag se vad som händer. 
 
Igår så var jag upp till Ellinor ett tag under kvällen. Kollade på en film som handlade om typ framtiden, en ganska ny film. Dock är det inte min typ av film, sen var den svår att förstå sig på så den är ju inte på min topp 10 lista. 
 
Får även se om jag ska rida Flinga något nu när jag är hemma. Återstå att se. 
 
Massa bilder på Charly enbart för att han är bäst! ♥
 

2013-10-29
17:17:09

You stole my heart.

2013-10-28
19:17:00

Dålig uppdatering räddas av ett stort inlägg
Kan börja med att våran halloween/200dagars var så sjukt jävla roligt! I början så var det otroligt segt och vi trodde att vi hade gjort allt i onödan. Men lite senare droppade det in en del folk och tror att det var minst 80 personer där iallafall. Träffade mycket gammal trevligt folk och även lite nya människor. Som vanligt när det är fest här så är det alltid någon som ska bråka, men man blir inte förvånad. Men i helhet var det grymt! (Förutom en tråkig insident på kvällen som hände.) 
 
Ska förklara denna bild lite.. Vi skrev lappar och la i broschyrerna vi delade ut till ungdomar heheheh..
 
 
 
 
Åkte hem ganska tidigt då jag skulle upp halv 8 dagen därpå och åka in till Kramfors för att representera skolan under "Smaka på Västernorrland" Där avgjordes blandannat vilka sista kockar som går vidare till Årets Kock. Det var massa olika företag som visade sin mat som är närproducerat. Skolan var som sagt med på ett hörn då vi säljer lite kött och grönsaker i Västernorrland. Sedan på kvällen tog jag en tripp till Örnsköldsvik för att hälsa på saknade Sandra och Kim. Där blev det lite garagemys för att vinterdäcken skulle på tysken och även lite kvällskäk på Max. Man har aldrigt tråkigt med dom. 
 
 
 
 Lyckades bota min rädsla för spindlar litegrann. I början ville jag inte ens åka i samma buss som skolans fågelspindel, men i slutet av dagen vågade jag hålla i den och dagen efter det ville jag alltid så med den i händerna. Dock är jag fortfarande lika rädd för småspindlarna än som springer så himla fort och är allmänt äckliga. 
 
 
 
 
Igår så var det en lugn dag på skolan bara, åkte in till Kramfors igen med Jonas och hämtade lite bal som Styliserna från Ådalsskolan hade lånat. Kändes lite konsigt att åka runt bland Coop Konsum och hämta bal faktiskt haha.. 
 
 
 
Denna måndag har bestått av att åka till PHvet med Michaelas häst. Vi misstänkte en senskada, men det var det inte. Utan det hade bildats en ärrbildnig av en stickskada mellan underhuden och senorna. Det hade blivit en kapsel som låg och tryckte emot djupa senans förstärkninsband. Per hade inte sett en skada som denna under sina 22 år som veterinär, men Alf fick iallafall medicin som dämpar svullnaden och förhoppningsvis ska den försvinna. Han ska även skrittas och lindas med våtvärmande omslag. I December är det återbesök, och är inte bättre så pratas det om ett kirurgiskt ingrepp. 
 
 
Påtal om veterinär så ska jag och Michaela ha två veckor praktik hos PHvet. Det ska bli riktigt kul, speciellt när jag tycker det är så intressant och lärorikt att vara hos en veterinär. 
 
Lite andra bilder som är tagna under denna helg.
Putsade Contis alla saker noga, tränset, sadelgjordarna och båda sadlarna.
Fick ett gulligt brev på posten av min lillasyster. Jag skulle sätta ihop ett rebus!
Drogföreläsning. Alexander Breeze är alltid lika bra.
Piraya blev otroligt missnöjd när hon insåg att det var dags för klippning. Slutade äta och stod sådär i ca 5 minuter, direkt maksinen startades så dansade hon runt ett tag...
Fick hem min älskade parfym som jag har beställt <3 <3 <3 
Pimpade rummet lite hähäh
Doris chillar på Rolle.
Lärde våran rektor Tommy hur man leder en häst!
Just nu så ligger jag hemma i min egna säng med underbara katten brevid med medans jag läser bloggar och längtar tills tiden efter studenten. Jag vill ut och se nya platser nu.
 
 
 

2013-10-27
14:23:54

Städer badrumsskåp....



2013-10-24
23:17:00

Uppdateringen funkar inte
Jo jag lever trots att det inte märks, men har haft fullt upp nu ett tag. Ikväll så fixade vi iallafall lokalen vi ska ha fest i imorgon, det ska bli så j*vla kul! Elit kommer det bli. Försenad 200dagars kombinerat med förtidig halloweenfest kan inte sluta illa. Så nu vet ni vad jag gör imorgonkväll. Dock missar jag idol....

Imorgon på dagen och även morgonen och dagen på lördag så ska jag vara med och representera skolan i kramfors. Är inte så jättepepp på lördagen och alla förstår nog varför.

Adios.

2013-10-23
23:10:00

Fina Rolle
Trots att Rolle inte är en favorit hos mig så går jag ändå i taket pga av massa slarv OCH för att en häst ska behöva lida för det. 
 
Arg är det enda ord som passar tror jag, så förvänta er ett rörligt inlägg. 
 
Igår (Tisdag) så skulle några ettor och tvåor brodda lite hästar för att kunna rida ute på ängen. Då använder dom sömmar för att rensa ut broddhålen, okej det är ju ganska smart. Men om man gör de så borde man lägga sömmen i jackan efter så att den inte försvinner. Nä, dom här nötterna till människor lägger dom på golvet. Sedan kommer nästa person och ska sopa stallet, och som vanligt sopar man in allt spån i boxarna - där sömmarna följer med. 
 
Idag när en klasskompis skulle rida Rolle så reagerar vi på att han står och vilar höger framhov på tån. Vi skrattar lite åt honom och hans idéer, och sen när vi börjar tänka till så inser vi att något inte står rätt till. Vi går ut med honom för att se om han är halt och det är han. Rolle stapplar lite i skritten, sen ber vi honom trava. Då är han rejält halt och vill nästan hoppa på tre ben. In i stallet och känna igenom hoven med en visitertång (Han var nyskodd så vi gissade på ev sömtryck) När jag sedan då ska kratsa ur hovarna så upptäcker jag en söm som sitter brevid strålen. Det enda som syns är sömhuvudet och då inser vi att han har en söm rakt upp i hoven. Rolle har då trampat på en av sömmarna som låg i boxen.
 
Det enda som finns att göra är att inte låta Rolle ställa ner hoven igen och snabbt få tag på hovslagaren. Turen var ju att hon var här just idag. Dom drar ur sömmen och Rolle får snällt gå ner till hovslageriet där dom måste börja skära upp hoven en del för att se hur långt det har gått. Veterinär tillkallas för att ge lungnade, bedövning, (tror även stelkramp) och massa där till. Sömmen har då gått in i hoven, böjt sig lite och gått rakt in i kötthoven. Gips, massa mediciner, boxvila, veterinärbesök (för att röntga) och en otroligt blockhalt häst är vad som väntas nu. 
 
Allt pågrund av SLARV. Fyfan vad jag blir irriterad. Förhoppningsvis lärde sig vissa elever något av detta, men en häst ska då fan inte behöva bli lidande. Och det är inget man kan säga att det är en olycka, för jag tycker inte man lägger sömmar på golvet och sen lämnar dom där. Har vi tur är Rolle tillbaka efter vintern. 
 
Detta SKA INTE behöva hända. Jag är så otroligt arg och ledsen på samma gång. Jag mår dåligt av att se Rolle ståendes i sin box och inte ens kunna flytta sig normalt från höet till vattenkoppen enbart för några inte tog upp sömmarna dom la på golvet. Fyfan säger jag bara. 
 
 
 

2013-10-23
22:03:18

Då kan vi räkna bort ännu en häst
Kommer mer utförligt sen



2013-10-22
22:12:09

Slösarmaja
Dagen slutade i Härnösand. Köpte nya jeans och ett par strumpbyxor tills på fredag. När jag kom hem så beställde jag en parfym och till veckan blir det köp av vinterjacka. Sen blir det att hålla i pengarna för snart ska studentmössa beställas och allt därtill! 




2013-10-22
07:54:36

Lite frukost såhär innan skolan



2013-10-18
11:13:14

Fredag, du är efterlängtad
Äter lunch och ska gå och packa. Om någon timme åker jag till Sundsvall för att ha en bra helg.

Har varit ute med bästa charly idag, riktigt mysigt när det är lite småkallt att galoppera på lite. Utforskade lite nya vägar samt att det blev en tur till havet så dom fick plaska lite. Mys på hög nivå! 








2013-10-17
21:50:15

Som jag sa
Jag nämnde tidigare att mitt liv skulle få en ny vändning, och det har skett. På en kväll löstes alla problem och denna dag är helt fucking jävla underbar. Jag bryr mig inte ens om att det har snöat. FAN vad bra allt har blivit!


2013-10-16
23:08:54

Ding ding ding
Pascha är friskförklarad med orden "inte ofta man ser en sån fräsch häst, håll hårt i henne" och det ska vi verkligen göra! 

Blev ståendes, eller ja vi rullade ca 15 km i timmen bakom en målaränderpåvägenbil 


Sen har dagen bestått av ridning av bästa Charly, Disaträff, städning av rum, skrämma folk som kollar på skräckfilm och en lång varm dusch! 



Dunder som snor Pirayas mat och en ful Conti under. 





Sen kom även skolfotona idag. Hahaha 




 Halva klassen var borta, och bea (längst ut till höger) var själv i sin klass så hon hoppade in hos oss :) 


En summering av denna dag. Godnatt!

2013-10-15
23:42:47

Godnatt
Imorgon väntas ett veterinärbesök för Pascha. Håll tummarna för våran fina skolhäst! 





2013-10-15
18:13:50

Inväntar middag
Har varit ut en sväng med Charly, det bestod av skritt och massa bockningar. Han måste vara världens sötaste häst <3 

Väntar på att Patricia ska komma och låsa upp matsalen så vi får våra matlådor. Så kul har jag, själv då? 




2013-10-15
08:11:54

Skolan slår på stort!
Skolans diskmaskin är trasig igen och då kör vi med engångsartiklar då! 



2013-10-14
22:07:00

Vi är elit och lite till








2013-10-14
09:28:46

Ingenting kan få mig att falla
Ligger i sängen och drar mig, har varit vaken ett tag, Backe åkte och jobbade nyss, så han väckte mig... Ska alldeles strax hoppa i ridkläderna, ett dressyrpass på Sandman står på tur. I veckan ska vi enbart rida ute då som ska börja byta underlag, hoppas på bra väder och att underlaget blir bra. 

Bea kommer att filma lite så kan ni få se en liten film sen tänkte jag. Eller det är mest för min egen skull, försöker alltid få någon att filma, man lär sig så mycket av att se sig själv rida :) 






2013-10-13
16:52:22

Δ
 

2013-10-13
12:15:22

Lite bilder såhär
Har fotar Michaela och massa annat. Se och njut. 







2013-10-12
11:32:35

Hest


Åker och fotar Michaela och Alfen! 

2013-10-11
13:57:59

A nice day
Dagen började som sagt med skolfoto, vet inte om jag blev nöjd eller inte, återstår att se.
 
Därefter blev det en dressyrlektion för Sara, det var länge sen och alltid lika roligt. Jag red Paradiso, från början krånglade hon en del, hon var mjuk och lösgjord i halsen men resen av kroppen var som en stålpinne. Så när jag skulle ställa igenom henne på en volt så sköt hon ut bogen, och då när jag stoppade det med min ytterskänkel och yttertygeln så blev det massa protester från henne. Det var allt från att slå med huvudet, sparka, småstegra, stanna, fatta galopp osv. Men det blev bättre lite längre in i passet. 
 
Sen jobbade vi lite med att reglera galoppen på volt, att öka galoppsprången gick bra och då var hon jättehärlig, men att minska dom och samla dom lite mer blev det samma protester som innan, dock att hon bröt av istället för att galoppera. Vi gick sedan över till huvudövningen som var öppna och sluta, det gick himla fint i vänster varv, allt flöt på riktigt bra, sen bytte vi varv och då gick öppnorna bra och slutorna sämre. Men vi fick till det tillslut och efter det... Herregud vad fin hon var, det var länge sen jag hade någon sån känsla när jag red. Helt underbart! Jag var riktigt nöjd och det var Sara med, hon öste på med berömm och allt blir så mycket trevligare och roligare då!
 
Nu ska jag alldels strax hoppa in i Michaelas bil och åka till Näsåker. Ska bli skönt att vara där en helg och bara ta det lungt och prata skit med Michaela! :) 
 
 
 

2013-10-11
08:20:31

Skolfoto och andra onödiga saker



2013-10-10
22:37:00

Summerar dagen med lite bilder
Var som sagt till Skuleskogen idag och kikade lite, ska jag vara helt ärligt så vet jag inte varför. Men kul med lite omväxling. Det var otroligt fint där vi gick och lite kvalitétstid med klassen skadar ju aldrig nu när det inte är långt kvar tills vi splittras. (Justja, dendär första bilden när jag ser allmänt störd ut, han bakom är ingen elev, utan det är en av våran otroligt roliga lärare som tyvärr slutar efter höstlovet.. )

Dessutom fick jag finbesök av katten Laban idag, han har dragit sig undan när vi skaffade dom två nya katterna, så han fick faktiskt följa med in på rummet och ligga och mysa i nån timme. Väldigt uppskattad av en katt som nu bor ute en bit från skolan helt själv ♥

 








 
 
 

2013-10-10
12:37:35

Naturmaja
Aka iväg och kolla på mossa och skit, livet på naturbruksskolan leker!







2013-10-10
10:48:46

Bara för att dessa hästar är fina så får ni se lite mer av dom
 
 
 

2013-10-10
10:40:00

Redovisning på g
Jag och Malin har precis gjort klart våran redovisning om hästens hjärta. Så på måndag ska vi hålla en lektion för klassen om just detta. 

I eftermiddag ska vi till Skule och kolla på något, har inte nån koll på vad men det blir nog bra. 










2013-10-09
23:21:30

Nytt försök till att känna mig levande
Varit två jobbiga dagar nu, livet har up and downs och det kommer märkas nu. Men vågade för första gången bara öppna upp mig och berätta hur allt låg till nu till våran underbara internatföreståndare som verkligen förstår. Så imorgon början kampen på mitt nya liv. Det kommer vara jobbigt, jag kommer vara arg, ställas inför månda jobbiga beslut och det kommer vara mycket tårar. Men hoppas det är värt det i slutändan. 
 
 

2013-10-09
12:52:45

Drar och rider nån häst
Vet dock inte vem, återstår att se :) 






2013-10-08
22:35:09

Kan alla offra 4 minuter av sin dag?
Detta är ingen ny superhit, den som kommer ligga 1:a på spotifylistan eller så. Men det är så fint i låten är innehållet, jag tänkte till och insåg att man har det väldigt bra ändå, och man ska inte jämföra sig med den som bor i huset brevid eller den som sitter i bänken framför klassrummet. Denna låt får ju helt klart tummen upp av mig. Ska börja lyssna på den en gång om dagen och tänka att livet inte alltid är pain in the ass. Jag tror man gör det värre än vad det är. Jag tror även att alla har en liten dramaqueen inom oss. Fan va nöjd med er själva! Du är du och du duger så sjukt jävla bra!

Vi fokuserar mer på andra än vad vi gör på oss själv
jämför hela tiden vem är bättre vem är sämst
vi ör aldrig nöjd
jag lovar dig
 

2013-10-08
14:02:26

Vad har ledbanden för uppgift och massa annat strunt
Har precis skrivit provet om hästens leder och det gick bra, kunde svara utförligt på alla frågor så det kändes helt okej. Hoppas på minst ett C iallafall. Nu väntas det en skrittur på lilla Piraya, ska vara sällskap till Cicci som håller på att skritta Mylle efter sin skada. Eller han har fortfarande en senskada men han ska röra på sig 15 minuter varje dag. Så bye bitches. 
 
 

2013-10-08
08:25:30

14 små hästar
Käkar frukost efter att ha haft stalltjänst, var i stallet halv 7 och släppte ut och började mocka. Var själv då min kompanjon inte kunde komma tydligen... 


2013-10-08
00:01:14

Movietajm igeeen
 
Har tagit med allt från början, kände inte för att plocka ut det bästa, för alla gånger går det inte bra. Och som ni ser så är hon pigg, stark och stutsig, men jag gjorde mitt bästa och vi hade kul!

2013-10-07
22:51:46

Såhär kul hade vi idag!

2013-10-07
16:56:50

Horiseeee
Fick inte ut nån pencillin denna gång heller, för det var tydligen "inte så farligt". Nä okej, det är inte lika mycket nu som sist, men jag kan fortfarande inte ens svälja utan att jag blir gråtfärdig. Men det är lungt, jag lovar..
 
Har kört lite bil idag också, börjar fan bli bra på det nu :D Körkort nästa eller? 
 
Justja, vet inte om jag skrev att jag red en jättesöt kallblodstravare igår, om inte, här är hon -  Flinga, hon har säkert nått annat namn men det är inget jag vet av. Söt är hon iallafall. 
 

2013-10-07
12:50:00

luddigt inlägg
Har precis haft ett jätteroligt hoppass med Cigora. Hade en serie på medellinjen som bestod av tre travbommar - två studs - ett galoppsprång - räcke - två galoppsprång - räcke - ett galoppsprång - två studs - travbommar igen. Fast vi tog bort dom sista travbommarna, för det gick verkligen inte, man hade kanske 2-3 meter på sig att sakta av efter studsen haha.. Kan säga att vi gjorde det nog snabbast och med minst stil. Men Cigoria är sån att antingen går det ASJÄVLAFORT och hon tar rätt antal språng, eller så går det mer i en normal fart men då får hon in 3 galoppsprång där det ska vara ett. Så vi körde på fart.. Kommer lägga upp en film senare :)

Har käkat lunch och duschat, nu blir det ner och ha hästlektion igen, vi ska se filmen "Spänst och harmoni i ryttarens sist" Har sett den förr men det går nog bra ändå, repetition är alltid bra. Efter det så missar jag anatomilektionen då vi har prov och att vi ska planera en ridlektion för tvåorna (Ska alltså agera ridlärare imorgon under typ 30 minuter, jag kommer dö...) Men har fått en tid till vårdcentralen idag kl 14.00 så det går faktiskt före. Hoppas jag får penicillin den här gången iallafall..



2013-10-06
19:08:55

It´s back
Halsflussen är tillbaka och jag vill bara sjunka igenom jorden just nu.

2013-10-05
20:24:16

Återkommer typ imorgon.
Har varit på unghästmönstring hela dagen på Timrå Ridstadion. Frumme var duktig och fick fina lovord från domaren "Jättetrevlig och känslig häst, hoppas att se denna på tävlingsbanorna i framtiden" Dock ville han inte springa när dom skulle springa fritt så det drog ner poängen lite. Laddar upp lite bilder senare.

Nu blir det kvällsfika och sen väntar sängen, är så sjukt trött, så ni får mer livstecken senare :)

2013-10-04
16:13:08

Pajaslandet vi lever i
Käkar salami med katten och kollar på Jockibois inlägg om gruppvåldtäckten i Tensta. och inväntar grabben som är och jobbar. Skulle egentligen ha ridit Ninas häst idag, men får se om det blir senare eller så. Är en bra bit att gå det och var inte sådär överdrivet taggad på det helt ärligt.. Men ska iallafall hjälpa Mia med att tvätta Frumme inför imorgon, då ska vi nämligen iväg på unghästmönstring i Timrå. Ska bli riktigt roligt!
 
(Bilden på våtservetten är inte bajs eller liknande, utan det är smink, helt sjukt vad massa skit man har på sig.) 
 
 
 
 
 
 

2013-10-04
16:08:02

Pajaslandet







2013-10-04
11:21:51

Kbk
Såhär taggad var Piraya till dagens dressyrlektion. Däremot var hon helt perfekt under lektionen! Hon var duktig och jag red bra. Det är en bra början på helgen! 


2013-10-03
19:05:34

Precis som jag - av kött och blod

Fan jag är duktig, fast det blev inte så jobbigt när man hittade en grymt bra låt som är bara nån vecka gammal! 

2013-10-03
17:06:36

Arg, förbannad och allmänt sur
Ibland tycker jag så otroligt illa om denna skola. Favorisering ända ut i fingertopparna. Helvetes jävla skit är meningen jag avslutar detta arga inlägg med. 
 

2013-10-03
15:12:00

Calle på besök
Dagen började med att jag bjöd på världens godaste tårta, ni vet, ramlar man av måste man bjuda på tårta! Synd för resten av klassen som missade det, bad for you ;) (Jag har gjort den själv, den är inte köpt, fast jag vet att det ser ut som att den är det.. Men man är väl född till tårtbakare! )
 
Sitter och har dagens sista lektion efter att Prins Carl-Philip har varit på besök. Själv fick jag visa häst för hand inför prinsen, Säpo, SVT, och alla människor som är inblandad runt prinsen. Conti kände inte för att sammarbeta så han galopperade, brallade och var allmänt dryg istället för att trava och jag var helt slut efter att ha sprungit fram och tillbaka i en timme. Aja, det var värt det otroligt goda lunchen vi fick iallafall. Lammkött med potatisgratäng, wihooo! 
 
Dålig uppdatering från mig idag, men det har ju en förklaring. Nu väntas det att packa lite höpåsar och plugga lite hästens leder.  
 
 
 
 

2013-10-03
07:56:42

Slår på stort
Snabbfrukost nu sen tårtbak innan skolan börjar!

2013-10-02
23:03:46

Italien <3 mig
Vi har ju som sagt lite lärare här från naturbruksskolor från Frankrike och Italien. Trevliga tomtar dedär. Dom satt iallafall igår och berättade om deras typ av skolor, dom undervisar nästan inget praktiskt, utan bara teoretiskt, dessutom har dom bara själva jordbrukslinjen. Deras elever lär sig att sköta ett jordbruk i teorin medans vi lär oss det genom den praktiska vägen (Dock går jag ju inte jordbruk) Men jag tycker att det är lite sjukt, för det är som att jag ska lära mig att köra bil genom att läsa i böckerna och sen kunna det. Men det är min åsikt. Till våren så ska 10 elever från våran skola till Italien och 10 elever till Frankrike. Självklart är det samma klasser som alltid får göra det roliga som ska dit, så det är lite småtjafs på skolan nu. Tur våran klass har börjat vänja sig att vi alltid får göra all skit medans andra klasser får åka på roliga resor osv. Dock fick vi vara på Strömsholm två dagar i 1an, så vi ska väl inte klaga.
 
Idag ville dom iallafall bjuda på lite salami och ost från Italien. Det var två olika typer, den ena hade en gammal elev på deras skola gjort och den andra var från nån liten pruduktionsfakbrik där i närheten. Jag säger bara.. HOLY SHIT vad gott! Jag som älskar salami och allt dedär typ parmaskinka osv, jag måste ha varit uppe bland molnen häh. 
 
Var även på DISAgruppen idag, dock är allt det "hemligt" men vi pratade lite om vad det är som gör en nedstämd osv. 
 
Lilla Conti fick följa med in till foderkammaren och sno en tugga av kraften.. ♥
 

2013-10-02
19:30:08

När allt är slut, vad gör väl de
Precis borstat upp Conti lite och nu väntas det DISAgruppstjofsan 


2013-10-02
13:34:57

Tråklektion
Har såkallad arbetsstuga där vi ska jobba med rester. Dessvärre har jag inga rester så jag väntar på Sune som ska hämta mig strax så ska jag följa med henne till Kramfors en sväng. Bättre de än att sitta på en stenhård stol och läsa alla bloggar jag redan har läst. :) 

Har även sålt lite mer hästsaker idag, så på fredag tar Michaela med sig ett rosa schabrak, luva, träns och magplatta till Sollefteå. Tränset och plattan ser jag fortfarande som Birks saker, men kan inte ha hur mycket som helst som bara ligger och samlar damm. 






2013-10-02
11:55:49

.





2013-10-02
08:05:10

Kaos


Vaknade av att Bea knackade på dörren. Mitt lilla alarm hade jag glömt att starta. Men nu sitter jag iaf på frukosten och taggar inför en uteritt på Dexter! 

2013-10-01
23:44:12

Tillåt mig skratta
Det är en sak som är lite rolig denna vecka, och det är att vår käraste Prins Carl-Philip kommer på besök. Och då ska allt vara så himla perfekt. Detta dök upp på schoolsoft nu ikväll när jag kollade in torsdagens schema.. Visst att man kan sopa undan lite extra, kolla så det är extra fräscht, men ibland går det ju över styr.. ;)

2013-10-01
23:13:01

Ni vet sån där tråkig shopping som är nödvändig
Däremot har jag inte köpt allt på samma gång, men nästan... 


2013-10-01
20:39:55

Jag blir svag i ditt kvarter
 

2013-10-01
20:34:33

Sökt lite jobb såhär under dagen
Precis! Känner mig så sjukt duktig. Har sökt jobb på det nya Subway som ska öppna i Kramfors och på intervjubolaget i Härnösand. Alltid trevligt med lite extra pengar sådär när man är fattig student. 
 
Kom nyss hem från Kramfors, var där och skickade iväg en sadelpadd som jag har sålt. Håller på att rensa ut massa hästsaker nu när jag inte har häst längre. Bara skicka iväg en kommentar om någon är intresserad. 

2013-10-01
12:07:05

Movietajm
LIten film från fredagens hopplektion. Vi hoppade en liten bana på småhöjder, mest för att jag var otroligt ringrostig efter att inte ha hoppat sen i Maj och för att hästarna har bara varit igång i en månad efter deras sommarvila. 
 
 
 

2013-10-01
10:30:00

Boom Boom
Hur Brita än gör så kommer jag att vinna över henne, eliten på igång! (Sen att det är första gången jag vinner över henne och vi har spelat sen i våras är ju en annan sak, men man ska aldrig ge upp hoppet)

2013-10-01
09:48:30

Vissa dagar är bättre än andra
Och denna dag är så, kom ner på lektion och inväntade Brita eftesom det stod att vi skulle ha hästens anatomi på schemat, när klockan har blivit närmare 9 så letar vi upp henne och det visar sig att det har blivit fel på schemat så hon har tre klasser samtidigt. Så vi fick vara lediga tills kl 12.40 och jag klagar inte. Och eftersom att jag inte har några rester så blir det att sätta sig och beställa lite bilder såhär på förmiddagen. Rummet måste bli fint ju!